Gemeente Akbük

Dorp Akbuk haven

Dorp Akbuk haven

Omschrijving Akbük:
Op 1 a 1,5 km afstand bevinden zich de eerste kleine supermarkten. Verder vind u hier een heerlijke warme Turkse bakker. Verderop zijn er grotere supermarkten te vinden. Het dorp heeft een eigen piste. Er zijn diverse stranden aanwezig. De dorp heeft een eigen kleine haventje waar mensen hun eigen bootjes hebben staan. Hier kunt u ook bootjes huren om heerlijke tochten te maken, dit is echt een aanrader. Verder heeft het dorp heerlijke restaurants (Vis, vlees, vegetarisch), ziekhuis, tandarts, huisarts, apotheek, slager, groentewinkels, internetcafé en een postkantoor. Akbük is beroemd om zijn schone stranden en schone lucht. Omgeving is tevens geweldig voor: Wandelvakanties, Plattelandsreizen, Fietsvakanties.

Informatie over Akbük:
Akbük is een kleine gemeente aan een baai van de Egeïsche regio vlakbij Didim en met een permanente bevolking van 4.000 en een zomer populatie van 50.000. Het was voorheen begrensd aan de stad Milas district in Provincie Muğla voordat ze begrensd is aan Didim, district in Provincie Aydın in 1991. Het heeft een gemeente sinds 1991.
Akbük grensd aan Milas. Bodrum Airport, ligt op ongeveer 60 km afstand, en Adnan Menderes Airport in Izmir, die op ongeveer 140 km afstand ligt.

Meer informatie:
Officiële website van de gemeente dorp Akbük treft u hier aan http://www.akbuk.bel.tr/

STA_7972

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s